...jest pusty
Strona głównaKsiążki drukowanePoradnikiKuchniaWYPIEKI CHLEBY PIZZE CIASTA PĄCZKI SŁODKIE ZAWIJAŃCE KLASA MISTRZÓW
Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe? Kompetentny przewodnik po świecie
pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze zdjęciami ilustrującymi czynność po czynności, umożliwi nam przygotowanie takich rarytasów jak: kiełbaski w cieście i słodkie bułeczki z rodzynkami, chałki, chleby z suszonymi owocami lub drożdżowe, pieczone pierogi z mięsnym nadzieniem, eleganckie tarty z owocami, a nawet imponujące croquembouche.
ISBN
978-83-273-0082-9
Autor
ANNEKA MANNING
Wydawca
Świat Książki
Okładka
broszurowa
Ilość stron
192
Wymiary
19 x 24 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: