...jest pusty
"Klasyczne wypieki w nowych, smacznych wariantach
Ciasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera i
innych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków – i to już od
wielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżych
białych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich
„kuzynów”, sery mascarpone i ricotta. Dzięki tym serom możemy tworzyć
wciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie.
• Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta
serowe, torty
i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję
• Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku
naturalnym, twarogu
gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
"
ISBN
978-83-258-0207-3
Autor
ELISABETH LANGE
Wydawca
Weltbild media KDC
Okładka
twarda
Ilość stron
144
Wymiary
17 x 24 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: