...jest pusty
Strona głównaKsiążki drukowanePoradnikiZIEMNIAKI W KUCHNIACH RÓŻNYCH KRAJÓW PRZYSTAWKI I DANIA OBIADOWE TW
Ziemniaki to najbardziej lubiane, najtańsze i jednocześnie najbardziej niedoceniane warzywo. 120 doskonałych przepisów na zupy, sałatki, dania jednogarnkowe, kluchy i placki, zapiekanki oraz przekąski to dowód na to, że w brunatnej bulwie drzemią nieograniczone możliwości.
ISBN
978-83-2580-439-8
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Weltbild / Świat Książki
Okładka
twarda
Ilość stron
240
Wymiary
12,5 x 16 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: