...jest pusty
Podstawowe informacje
Zakup, przechowywanie, suszenie, prażenie, rozdrabnianie, koncentrowanie i konserwowanie przypraw.
Udane kompozycje smakowe
Urozmaicanie i harmonijne dopełnianie smaku mięsa, ryb, owoców i warzyw samodzielnie sporządzonymi mieszankami przyprawowymi.
Pasja twórcza
Ponad 170 sprawdzonych przepisów na nowe doznania smakowe, które inspirują do kreatywnych poszukiwań i eksperymentów z przyprawami i aromatami.
ISBN
978-3-86380-022-2
Autor
HANS GERLACH
Wydawca
MAK Verlag
Okładka
twarda
Ilość stron
160
Wymiary
26,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: