...jest pusty
Podstawowe informacje 
Zakup, przechowywanie, suszenie, prażenie, rozdrabnianie, koncentrowanie i konserwowanie przypraw. 
Udane kompozycje smakowe
Urozmaicanie i harmonijne dopełnianie smaku mięsa, ryb, owoców i warzyw samodzielnie sporządzonymi mieszankami przyprawowymi. 
Pasja twórcza 
Ponad 170 sprawdzonych przepisów na nowe doznania smakowe, które inspirują do kreatywnych poszukiwań i eksperymentów z przyprawami i aromatami.
					
						ISBN
					
					
						978-3-86380-022-2
					
					
						Autor
					
					
						HANS GERLACH
					
					
						Wydawca
					
					
						MAK Verlag
					
					
						Okładka
					
					
						twarda
					
					
						Ilość stron
					
					
						160
					
					
						Wymiary
					
					
						26,5 x 23,5 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2011
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















