...jest pusty
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.
Zawarte tu wiadomości ułatwią start początkującym, a doświadczonym gorzelnikom dostarczą materiału do porównań własnych tajemnych sposobów produkcji z cudzymi sekretami wytwarzania dobrych destylatów owocowych. Autorzy mają za sobą wiele lat praktyki, nauczania, prowadzenia seminariów i degustacji.
Profesjonaliści radzą praktykom
Przejrzyście i bardzo przystępnie
Liczne zdjęcia wzbogacają tekst.
					
						Okładka
					
					
						Twarda
					
					
						ISBN
					
					
						978-83-7763-267-3
					
					
						Ilość stron
					
					
						120
					
					
						Autor
					
					
						KLAUS HAGMANN,BIRGIT ESSICH
					
					
						Wydawca
					
					
						Multico
					
					
						Wymiary
					
					
						21.6 x 15.3 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2014
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















