...jest pusty
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. "Grzyby" to szósty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: jakie grzyby nie nadają się do suszenia, dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem, czym faszerować grzyby, jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości. Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.
ISBN
978-83-7073-868-6
Autor
HANNA SZYMANDERSKA
Wydawca
Multico
Okładka
twarda
Ilość stron
112
Wymiary
24,5 x 22,5 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: