...jest pusty
W okresie świąt rezygnujemy z kulinarnych eksperymentów na rzecz tradycji, która smakuje najlepiej. Przepisy odziedziczone po babci, dziadku i rodzicach sprawdzają się wyśmienicie. Jaga Zacharczuk wie to od dawna. Owocem jej przywiązania do kulinarnej klasyki jest książka pełna przepisów na jajka, kurczaki, masła, mazurki, pasztety, pieczenie, sałatki, żury i słodycze. Autorka ma nadzieję, że te receptury wzbogacą rodzinne tradycje czytelników. Opowiada o przygotowaniach do świąt i daje nam proste, bardzo przydatne rady. Co zrobić, by skorupka dobrze odchodziła od jajka, sernik nie pękał i nie opadał Jak samodzielnie zrobić najtańszą na świecie formę do paschy W jaki sposób uratować obeschnięty chrzan i zrobić kolorowy lukier Czytaj, oglądaj fantastyczne zdjęcia i planuj świąteczne menu!
ISBN
978-83-258-0378-0
Autor
JAGA ZACHARCZUK
Wydawca
Weltbild media KDC
Okładka
twarda
Ilość stron
80
Wymiary
21,5 x 28,5 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: