...jest pusty
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.
Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.
Potrawy z ryb - Potrawy z ryb charakteryzują się bogactwem smaków i niezliczonymi sposobami ich przyrządzania. Największe walory smakowe i odżywcze mają ryby świeże: bałtyckie dorsze, śledzie i łososie, oraz hodowlane: karpie i pstrągi. Z łatwością można przyrządzić z nich wiele smacznych i prostych dań.
ISBN
978-83-7895-919-9
Autor
IZABELA JESOŁOWSKA
Wydawca
Zielona Sowa
Okładka
Zintegrowa
Ilość stron
60
Wymiary
21.8 x 23.5 cm
Rok wydania
2014
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: