...jest pusty
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.
Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.
Potrawy z warzyw - Warzywa są podstawowym składnikiem wielu przystawek, sałatek, zup, dań jednogarnkowych i dań głównych. Wystarczy twórcze podejście do tradycyjnych przepisów i tradycyjne jarzyny po polsku (czyli warzywa z wody) można podać pod beszamelem lub z dodatkiem innych sosów albo poddać karmelizacji, a długotrwałe gotowanie zastąpić blanszowaniem, dzięki któremu mdła potrawa zamieni się w apetyczne, lekko chrupiące, pachnące i zdrowe danie.
ISBN
978-83-7895-917-5
Autor
IZABELA JESOŁOWSKA
Wydawca
Zielona Sowa
Okładka
Zintegrowa
Ilość stron
60
Wymiary
21.8 x 23.5 cm
Rok wydania
2014
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: