...jest pusty
Przepisy podstawowe i ich warianty
Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone – jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów.
To, co naprawdę ważne
Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów – dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania.
Pasja twórcza
Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami.
ISBN
978-38-63800-24-6
Autor
PETER AUER
Wydawca
MAK Verlag
Okładka
twarda
Ilość stron
160
Wymiary
26,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: